Tichete de vacanta, concediu de vis


Tichete de vacanță, concediu de vis
Dragii noștri clienți și colaboratori, vă informăm că agenția noastră, Seven Travel, încasează tichete de vacanță pentru pachetele/sejururile disponibile în România, pentru voi și familia voastră.

Acceptăm tichetele Edenred, Sodexo si Up Romania, conform legislației în vigoare: Hotărârea nr. 940/2017 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice privind acordarea voucherelor de vacanță, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 215/2009.

Indiferent că alegeți să mergeți la munte, la mare sau în stațiuni balneo-climaterice, echipa Seven Travel este dispusă să vă ajute să alegeți vacanța relaxantă la care ați visat, în minunatele stațiuni românești. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin fomularul de contact de pe site, la telefon 0771623660 sau prin intermediul paginii de facebook. De asemenea, ne puteți vizita și la agenție pentru a discuta și a alege pachetul de vacanță convenabil pentru dumneavoastră. Adresele noastre le găsiți pe pagina de contact a site-ului.

Tichetele de vacanță pot fi folosite chiar dacă hotelul ales menționează că nu primește astfel de vouchere. Le primim noi, la agenție, și le folosim ca metodă de plată. 

Așadar, dacă angajatorul dumneavoastră v-a oferit vouchere de vacanță (tichete) trebuie să știți că ele sunt valabile un an de la data emiterii (de ex. în perioada 1 aug 2018 – 1 iul 2019) – perioada de valabilitate se regăsește inscripționată și pe tichet  – și doar pentru concedii în România. Cu ajutorul lor, puteți achiziționa pachete și servicii turistice. Nu se acceptă tichetele cu dată de valabilitate expirată. DAR, perioada de cazare aleasă nu are legatură cu valabilitatea tichetelor. Puteți plăti până când expiră tichetele, dar rezervarea e valabilă. 

De exemplu, dacă aveți tichete valabile până la data de 20 iunie, dar vreți un concediu pentru luna august, puteți să vă alegeți perioada de cazare în luna august, însă veniți să achitați concediul, cu tichetele de vacanță, până cel târziu pe 20 iunie.

Valoarea înscrisă pe aceste tichete de vacanță trebuie consumată integral, întrucât diferența dintre un pachet turistic ales și suma de pe tichet nu poate fi restituită sub formă de bani. În concluzie, alegeți serviciile turistice care să se încadreze în suma tichetelor.

Vă dorim un concediu minunat, alături de Seven Travel! 

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare