Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Memento Club Garden Palace


Descriere

Localizare: Hotelul Garden Palace este localizat în partea de sud a insulei, la o distanță de 3 km față de aeroport, fiind situate în cea mai animată stațiune, Laganas, lângă taverne, magazine și cafenele. Acest hotel de 4* oferă oaspeților săi servicii și facilități de calitate, asigurând astfel o vacanță de neuitat. Facilitățile hotelului : Hotelul pune la dispoziția turiștilor servicii precum: recepție, parcare gratuită, acces Wi-Fi, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrelute si snack bar. Facilitățile camerelor: Camerele sunt frumos decorate și mobilate , oferind oaspeților săi confortul necesar pentru petrecerea unei vacanțe relaxante. Acestea sunt dotate cu baie proprie cu cadă sau dus, aer condiționat, TV, acces Wi-fi, seif, balcon sau terasă. Plaja cu nisip, se află la aproximativ 200 m față de hotel.

Localizare

Hotelul Garden Palace localizat în partea de sud a insulei,  la o distanță de 3 km față de aeroport, se află în cea mai animată stațiune, Laganas, lângă taverne, magazine  și cafenele.Acest hotel de 4* oferă oaspeților săi servicii și facilități de calitate, asigurând astfel o vacanță de neuitat.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor servicii precum: recepție, parcare gratuită, acces wifi, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrelute  si snack bar.

Facilitati camere

Camerele sunt frumos decorate și mobilate , oferind oaspeților  săi confortul necesar pentru petrecerea unei vacanțe relaxante. Acestea sunt dotate cu baie proprie cu cadă sau dus,  aer condiționat, Tv-satelite, acces Wifi, seif,  balcon sau terasă.

Plaja

Plaja cu nisip, se află la aproximativ 200 m față de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Receptie 24h
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Acces internet