Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMBROSIA HOTEL

de la
1374  958 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu cea mai mare plajă privată din Bitez si un total de 100 camere, hotelul Ambrosia oferă confort și servicii ospitaliere.

Descriere:

Avand cea mai mare plaja privata din Bitez, Ambrosia Hotel ofera clientilor sai confort si servicii la cele mai inalte standarde. Plaja privata ofera un beneficiu important familiilor cu copii, ce isi doresc siguranta si intimitate, dar si cuplurilor in cautare de relaxare.

 

Localizare:

Hotelul este situat pe malul marii în localitatea Bitez, la 7 km de centrul orașului Bodrum și la 45 km de aeroportul din Bodrum.
 

Website:

http://www.hotelambrosia.com.tr

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de facilitati diverse si sunt puse la dispozitie urmatoarele: receptie, Wi-Fi gratuit, 3 piscine, 3 restaurante, 5 baruri, baie turceasca, sauna, jacuzzi, sala de fitness, centru Spa, programe de animatie, tenis de masa, baie de aburi, darts, muzica live si babysitting contra cost.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate modern cu aer conditionat, telefon, minibar, televizor prin satelit, seif, wireless, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon. Indiferent de tipul de camera in care alegeti sa va cazati, veti aprecia tonul general al elegantei, combinat cu facilitatile moderne pe care le asteptati de la un hotel de lux din Bodrum.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.