Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELMARE HOTEL


Descriere

Situat într-o poziție inalta vedere la mare nou construit hotel este de aproximativ 10 minute de centrul te de Kusadasi pe coasta de vest a Turciei, într-un port popular de apel pentru navele de croazieră de mari dimensiuni.

Descriere:

Oferind o priveliste panoramica catre Marea Egee, hotelul beneficiaza de o locatie linistita, situata in apropiere de vestita Long Beach si parcul acvatic Aqua Atlantis. 

Localizare:

Hotelul se afla la 5 km de centrul statiunii Kusadasi, la 600 de metri de plaja (hotelul ofera transfer) si 15 minute de parcul acvatic Aqua Atlantis. La 200 de metri de locatie se afla statia de transport local, microbuzele circula la fiecare 5 minute si ofera un acces rapid si facil catre zona centrala. Aeroportul din Izmir este situat la 75 de km de Hotelul Belmare 4*.

Website:

https://www.belmareotel.com/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de restaurant, bar, 2 piscine exterioare cu terasa si sezlonguri, piscina interioara, sauna, baie turceasca, mese de biliard, sala de sport, darts, mese de tenis, discoteca  si sala de conferinta

Facilitati camere:

Toate cele 91 de camere sunt dotate cu mobilier modern, aer conditionat individual , telefon, televizor prin satelit, seif, mini-bar, baie cu dus sau cada, uscator de par, frigider, facilitati pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, WIFI gratuit si majoritatea au balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.