Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JASMIN BEACH HOTEL

de la
1362  1332 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Asezat pe plaja din Gumbet, Hotelul Jasmin Beach, ofera servicii bune de cazare si masa, completate de programele de divertisment live ce asigura o vacanţă plină de distracţie şi relaxare.

Descriere

Este un hotel recomandat in mod special tinerilor in cautare de distractie, viata de noapte vibranta din Bodrum aflandu-se la doar 5 minute de mers cu masina. Jasmin Beach Hotel ofera conditii de cazare excelente fiind pe placul turistilor ce aleg sa ii treaca pragul. Aici poti avea o vacanta excelenta plina de activitati, dar si momente de relaxare! 

Localizare

Hotelul este situat la câtiva pasi de plaja din Gümbet si la 3 km de centrul orasului Bodrum. Aeroportul orasului Bodrum se afla la 35 km.

Website

https://www.jasminbeachotel.com/

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie turistilor sai: receptie, restaurant, bar, 3 piscine in aer liber, plaja privata, beauty salon, parcare, sauna, sporturi acvatice, centru fitness, loc de joaca, animatie. Hotelul are plaja privata, iar turistii beneficiaza gratuit de sezlonguri si umbrele. Plaja privata reprezinta un beneficiu important pentru turisti! 

Facilitati camere

Toate camerele dispun de seif, telefon, TV LCD, baie cu dus, sofa, mini- bar, aer conditionat centralizat, uscator de par si balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.