Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NATUR GARDEN

de la
1187  695 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta

Localizare:

Hotelul Natur Garden se aflaîn zona Bitez din Bodrum, la doar 250 metri de plaja Bitez si 36 km de Aeroportul Milas-Bodrum.

Website:

https://www.naturgardenhotel.com/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, internet gratuit in zonele publice, piscina in aer liber, darts, biliard, tenis de masa, loc de joaca, teren de tenis, camera de bagaje, schimb valutar, serviciu de transfer, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, seif (se achita suplimentar), receptie deschisa non stop si parcare privata.

Facilitati camere:

Toate camerele standard sunt luminoase, decorate modern si detin urmatoarele facilitati: televizor, telefon, aer conditionat, articole de toaleta gratuite, uscator de par, baie privata si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.