Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUNTAS BEACH HOTEL

de la
1082 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Tuntas Beach Hotel întâmpină oaspeții în fiecare an, bine întreținut si plin de viață. Acest hotel confortabil și popular este o alegere ideală pentru familii și cupluri care doresc o vacanta frumoasa in Turcia.

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:

Hotelul este situat direct pe plaja Altinkum Beach, la o distanta de 37 km Aeroportul Milas-Bodrum.

Website:

https://www.tuntashotels.com/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, gradina, bar, piscina, plaja privata, internet disponibil doar in zonele publice, facilitati pentru copii, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, darts, tenis de masa, karaoke, aerobic, divertisment de seara, camera de bagaje, schimb valutar, spalatorie, transfer aeroport (contra-cost), receptie deschisa non-stop si parcare privata. 

Facilitati camere:

Toate camerele standard sunt decorate modern, beneficiand de urmatoarele facilitati: televizor, telefon, aer conditionat, seif, minibar, articole pentru toaleta, uscator de par, baie privata si balcon. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.