Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
660  638 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.09.2024 - 19.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE
Classic Apartments se afla la doar 12 minute de mers pe jos de plaja din Anissaras
Portul Hersonissos se afla la 3 km si ofera numeroase baruri, cafenele si taverne traditionale la malul marii.

FACILITATI
Ofera unitati de cazare in sistem self-catering, cu vedere la mare sau la munti, inconjurate de gradini bine intretinute. Accesul la internet WiFi si parcarea privata sunt disponibile gratuit.
Proprietatea are piscina cu terasa la soare si un bar langa piscina.

RESTAURANT
Barul de langa piscina servete micul dejun si mese usoare pe tot parcursul zilei. La cerere, sunt organizate seri de gratare.

CAMERE
Apartamentele si studiourile clasice sunt spatioase i au balcon sau terasa. Fiecare unitate de cazare include o chicineta utilata standard, cu zona de luat masa. Printre alte facilitati disponibile se numara cutie de valori, oferita la un cost suplimentar, si baie privata.
Studio standard-(16 mp)-Studio spatios, cu balcon sau terasa cu vedere la mare sau la munte. Include:chicineta utilata standard - zona de luat masa - cutie de valori, disponibila la un cost suplimentar - baie privata
Studio triplu standard-(21 mp)-Studio spatios, cu balcon sau terasa cu vedere la mare sau la munte. Include:chicineta utilata standard - zona de luat masa - cutie de valori, disponibila la un cost suplimentar - baie privata
Apartament superior cu un dormitor cu vedere laterala la mare-(35 mp)-Studio spatios, cu balcon sau terasa cu vedere la mare sau la munte. Include:chicineta utilata standard - zona de luat masa - cutie de valori, disponibila la un cost suplimentar - baie privata
Studio superior, cu vedere la gradina-(30 mp)-Acest studio spaios are terasa si include:chicineta de baza - zona de luat masa - cutie de valori - baie privata - acest tip de camera nu poate gazdui oaspei suplimentari.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie