Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT

de la
938  638 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

King Tut Aqua Park Beach Resort este un complex de 4* - all inclusive, foarte popular, situat la 5 km de aeroportul din Hurghada. Hotelul a fost construit în 2004 si renovat în 2011.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie 24h, lobby, gradina, 3 restaurante, local în stil beduin, saună, cadă cu hidromasaj şi masaje, piscina, acces gratuit la parcul acvatic.
Opţiunile de agreement: activităţi zilnice de animaţie, cursuri de dans oriental şi lecţii de windsurfing. Personalul multilingv de la King Tut Hurghada vă poate ajuta cu organizarea de excursii, scufundări şi safari cu ATV-uri. Dispune de plaja proprie cu nisip si pietris- corali si se recomanda incaltaminte speciala. Pe plaja si la piscina: umbrele, szlonguri, saltele, prosoape - gratuit.

Facilitati camere:

Camerele luminoase de la King Tut sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Toate au mobilier din lemn de culoare închisă, baie privata cu cada sau dus, TV satelit, telefon, uscator de par, aer conditionat, articole de toaleta gratuite, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.