Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1346  808 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.03.2024 - 04.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Situat in Hurghada, in zona Sakala, la o distanță de 27 km de aeroport, la 100 m de cele mai apropiate magazine, la 500 de restaurante și baruri si la cativa pasi de noul port de agrement.

Facilitati hotel:

Hotelul oferta recepție 24h, zona de lobby, 4 baruri, 5 restaurante, 2 piscine exterioare, o piscină pentru copii, umbrele și șezlonguri la piscină, discoteca, sala de conferinte si evenimente,  biliard, tenis de masă, fitness și aerobic, programe de divertisment, loc de joacă pentru copii, mini club, mini disco, tobogane cu apa, biciclete, ecran mare cu desene animate, jocuri, plaja privata. Facilități contra cost: seif, salon de infrumusetare, mini market, Wi-Fi, servicii medicale, room service, spălătorie, proceduri Spa, baie de aburi, hamam, jacuzzi.

Facilitati camere:

Camerele sunt luminoasre si moderne, dotate cu balcon sau terasă, aer condiționat/incălzire, fierbător de apă, internet (contra cost), TV LCD prin satelit, telefon, mini-bar, baie cu uscator de par, articole de toaleta gratuite, seif. La cerere, sunt disponibile pătuțuri pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie