Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTINENTAL PLAZA BEACH RESORT & AQUA PARK

de la
955 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Continental Plaza Beach Resort este un hotel de 5 stele situat în inima faimosului Golf Garden Reef, adiacent Golfului Naama, la doar 10 minute de aeroport și aproape de atracțiile faimoase din statiune.

Continental Plaza Beach Resort este o oază cu vederi spectaculoase la Marea Roșie, cu o gradina luxurianta, elegant si modern, asigurand intimitate și relaxare.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie 24h, lobby, Wi-Fi, oficiu de schimb valutar, 5 restaurante, 6 baruri, 4 piscine (una dintre ele incalzita), piscine pentru copii, un Aqua Park cu 13 tobogane (3 pentru adulti si 10 pentru copii), sala de fitness, centru Spa, teren de volei pe plaja, un centru pentru sporturi acvatice si scufundari, masa de ping-pong, programe de animatie, amfiteatru, centru pentru inchiriere auto, salon de infrumusetare, magazine, transfer catre principalele atractii ale zonei, plaja privata.
 

Facilitati camere:

Cele 598 de camere și apartamente sunt amplasate cu bun gust în mijlocul grădinii, toate fiind amenajate cu grijă si cu o serie de facilități moderne: TV/satelit, telefon, mini-bar, seif, aer conditionat, uscator pentru par, fier de calcat (la cerere), baie cu produse de toaleta si balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.