Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIENCE SAINT GEORGE SSH

de la
727 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 15.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotelul este situat la 30 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 5 km de Namma Bay si la 3 km de Orasul Vechi, in regiunea Hadab. Xperience Saint George, inconjurat de o frumoasa gradina, alaturi de o plaja cu nisip auriu, a devenit in decursul anilor unul hotel cautat si preferat de turisti, datorita serviciilor si facilitatilor pe care le ofera.

Facilitati hotel:

Acest complex pune la dispozitie receptie 24h, lobby, restaurante si baruri, terasa, 4 piscine, sala de fitness, centru Spa, sauna, tenis de masa, biliard, volei, parcare, serviciu de spalatorie, cabinet medical, salon de infrumusetare, magazine, darts, boccia, mini-fotbal, aerobic, jacuzzi,  facilităţi pentru sporturi nautice, parcare. Proprietatea oferă acces la 2 plaje, o plajă cu nisip pur și o plajă cu corali ideală pentru snorkelling și scufundări.

Facilitati camere:

A fost construit in 2006, este compus din trei cladiri cu doua etaje si dispune de 265 camere, toate avand in dotare baie cu dus si produse de toaleta, uscator pentru par, mini-bar, seif, aer conditionat, TV/satelit, telefon, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.