Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANDY BEACH HOTEL

de la
324 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 06.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Sandy Beach este situat la o distanță foarte scurtă de doar 50 de metri față de plaja aurie, oferindu-le oaspeților acces ușor și rapid la apele cristaline ale mării. Pe lângă locația sa privilegiată, Sandy Beach se remarcă prin frumusețea sa naturală și relaxantă, dată de grădina sa generoasă, abundentă în vegetație verde. Această oază de verdeață oferă o atmosferă plăcută, unde oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de momente de liniște și odihnă în mijlocul naturii.
Facilități hotel
Hotelul Sandy Beach oferă o gamă largă de servicii și facilități pentru oaspeții săi, inclusiv restaurant, bar, piscină în aer liber, internet wireless gratuit, parcare (contra cost), transfer de la și/sau la aeroport (contra cost), recepție deschisă 24 de ore, zonă de plajă privată, terasă, grădină, facilități pentru grătar, acces la aqua park (contra cost), servicii de masaj, minigolf, teren de tenis, umbrele și șezlonguri de plajă (gratuit), cameră de bagaje, schimb valutar, bancomat, magazine (în incinta hotelului) și lift.
Pentru cei mici, hotelul dispune de o secțiune specială în piscină, un loc de joacă dedicat și programe de animație adaptate nevoilor lor.
Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, conexiune Wi-Fi, minibar, telefon, baie cu duș sau cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.