Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chrousso Village Hotel

de la
1547 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.09.2024 - 13.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Chrousso Village din Paliouri ofera servicii de calitate si facilitati moderne, intr-un cadru natural deosebit, in apropiere de golful Toroneos.
Localizare:

Hotelul Chrousso Village este situat in imediata apropiere a statiunii Paliouri, la 1.7 kilometri distanta, pe bratul Kassandra, in peninsula Halkidiki. Satul turistic Pefkohori se afla la 9 kilometri. Plaja premiata cu distinctia Blue Flag se afla la aproximativ 500 de metri de hotel.

Facilitati Hotel:

Hotelul dispune de 2 piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, 2 terenuri de joaca, minimarket, bar la piscina, restaurant, servicii rent-a-car, seif (contra cost), spalatorie, internet corner (contra cost), internet cu fir & wireless (contra cost), miniclub, animatie pentru copii, scaune inalte in restaurant, teren de baschet, teren de tenis, teren de volei, masa de ping-pong, instructor de aerobic, animatie, seara graceasca, salon de recreere cu TV, receptie deschisa 24 de ore, sala de conferinte, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, shuttle bus, magazin de suvenire, parcare.

Facilitati Camere:

Toate camerele au in dotare aer conditionat, internet WiFi (contra cost), uscator de par, chicineta, frigider, seif (contra cost), TV satelit, telefon, grup sanitar propriu cu dus si balcon sau terasa. Baby cot se ofera la cerere. Apartamentele sunt formate din living, chicineta si dormitor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.