Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lagaria Hotel & Apartments - Afitos

de la
850 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Stil arhitectural tradițional, teritoriu confortabil și frumos, camere confortabile, piscină, baruri, internet, servicii la nivel înalt.
Localizare:

Hotelul Lagaria Apartments este situat in statiunea Afitos, la aproximativ 400 de metri de plaja. Hotelul este situat pe bratul Kassandra, la 200 m de centrul Afitos, la 72 km de aeroportul Macedoniei Salonic, la 85 km de Salonic.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de bar lounge, bar la piscina, piscina, internet Wi-Fi gratuit, seif gratuit, curatatorie uscata serviciu de spalatorie (la cerere), transferuri, posta, parking, room service, Wi-Fi internet in spatiile publice, receptie, statia de autobus este la 350 m de hotel. Plaja cu nisip la 400 m, umbrele si sezlonguri (contra-cost). Loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii.

Facilitati camere:

Camerele dispun de aer condiționat, telefon direct, TV prin satelit, seif (gratuit), minibar (contra cost), cadă / duș, uscător de păr, internet Wi-Fi gratuit, balcon / terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie