Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porfi Beach Hotel

de la
638 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Porfi Beach este situat in statiunea Nikiti si oferă o piscină şi un teren de tenis. Micul dejun este servit într-o sală de mese luminoasă, cu vedere la Marea Egee. Camerele Hotelului Porfi Beach au aer condiţionat şi balcon sau verandă cu vedere la mare sau la grădinile luxuriante. Toate camerele au zonă de relaxare, iar paturile sunt prevăzute cu saltele anatomice. Acestea includ TV LED cu canale prin satelit şi minibar.
Descriere:
Hotelul și-a deschis porțile în anul 1992 și a fost caracterizat că fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din zonă.
Localizare:
Hotelul este situat la 3km de centrul stațiunii Nikiti, pe brațul Sithonia, chiar lângă plajă. Stațiunea Metamorfosis se află la 2,5km iar Neos Marmaras, la 27 de kilometri.
Categorie:

3*

Tip masa:

Mic dejun

Website:

http://www.porfi.gr

Facilitati Hotel:
Hotelul dispune de recepție, lobby, restaurant, tavernă, două baruri, piscină cu șezlonguri și umbrele, seif la recepție (cu plată), internet wireless, animație, teren de tenis, loc de joacă, sală de jocuri, parcare, grădină, plajă cu șezlonguri și umbrele. Se pot practica sporturil nautice.
Facilitati Camere:
Fiecare cameră are amprentă proprie, și sunt dotate televiziune prin satelit, aer condiționat, radio, telefon, frigider, uscător de păr, cosmetice, grup sanitar cu cadă sau duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.