Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lotus Therm Spa & Luxury Resort


Descriere

Lotus Therm SPA & Luxury Resort este amplasat aproape de liziera padurii, in apropierea lacurilor cu lotusi si nuferi termali.

Facilitati hotel: 180 de spatii de cazare (37 camere duble, 79 camere single, 8 suite, 39 apartamente standard, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, 6 apartamente speciale - VIP,Honeymoon, Gold, Blue), restaurant (180 locuri), 3 sali de conferinte, centru de tratament balnear si Spa Nelumbo Med-Spa, Aquapark Felixarium (14 piscine interioare si exterioare cu apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, baruri, studio fitness), centrul Gold Spa (3 tipuri de sauna, camera de gheata, dus aventura), Funlandia (loc special de joaca pentru adulti si copii), parcare, reviste si ziare, teren de volei, acordare de prim ajutor in caz de urgenta, informatii culturale si rezervari, informatii privind mijloacele de transport si comenzi taxi, fantana de gheata, transportul bagajelor, pastrarea obiectelor uitate, informatii despre atractiile zpnei si programe turistice, primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei, parcare.

Facilitati camere: minibar, telefon, smart TV, incalzire si AC, seif, Wi-Fi, baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie.

Descriere camere:
minibar, telefon, smart TV, incalzire si AC, seif, Wi-Fi, baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie.

Descriere facilitati:
180 de spatii de cazare (37 camere duble, 79 camere single, 8 suite, 39 apartamente standard, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, 6 apartamente speciale - VIP,Honeymoon, Gold, Blue), restaurant (180 locuri), 3 sali de conferinte, centru de tratament balnear si Spa Nelumbo Med-Spa, Aquapark Felixarium (14 piscine interioare si exterioare cu apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, baruri, studio fitness), centrul Gold Spa (3 tipuri de sauna, camera de gheata, dus aventura), Funlandia (loc special de joaca pentru adulti si copii), parcare, reviste si ziare, teren de volei, acordare de prim ajutor in caz de urgenta, informatii culturale si rezervari, informatii privind mijloacele de transport si comenzi taxi, fantana de gheata, transportul bagajelor, pastrarea obiectelor uitate, informatii despre atractiile zpnei si programe turistice, primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei, parcare.

Locatie:
Lotus Therm SPA & Luxury Resort este amplasat aproape de liziera padurii, in apropierea lacurilor cu lotusi si nuferi termali.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.