Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

President


Descriere

Hotelul President este situat pe drumul european E79 Oradea-Deva, la km 10, la liziera padurii, la 5 minute de zona centrala a statiunii.

Facilitati hotel: 104 camere (din care 81 de camere cu balcon si 6 apartamente), restaurant cu terasa acoperita (200 locuri), Taverna Boierului (60 locuri), 4 sali de conferinta, pista de mini-golf, sala de sport, balta de pescuit naturala, 3 piscine (1 interioara si 2 exterioare), centru de sanatate, 2 terenuri de tenis de zgura si 2 terenuri de fotbal pe iarba sintetica, loc de joaca pentru copii, acces la centrul de distractii Aqua President.

Facilitati camere: mocheta, AC, TV, telefon, minibar, baie proprie cu dus, Wi-Fi. O parte din camere au si balcon.

Descriere camere:
mocheta, AC, TV, telefon, minibar, baie proprie cu dus, Wi-Fi. O parte din camere au si balcon.

Descriere facilitati:
104 camere (din care 81 de camere cu balcon si 6 apartamente), restaurant cu terasa acoperita (200 locuri), Taverna Boierului (60 locuri), 4 sali de conferinta, pista de mini-golf, sala de sport, balta de pescuit naturala, 3 piscine (1 interioara si 2 exterioare), centru de sanatate, 2 terenuri de tenis de zgura si 2 terenuri de fotbal pe iarba sintetica, loc de joaca pentru copii, acces la centrul de distractii Aqua President.

Locatie:
situat pe drumul european E79 Oradea-Deva, la km 10, la liziera padurii, la 5 minute de zona centrala a statiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.