Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Capacitate hotel: 49 garsoniere 3*, 70 camere duble 3*, 46 camere duble 2*, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri.
Hotelul dispune de o baza de tratamnet,piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi)

Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore : aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina, bai galvanice.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, ultraviolete.

Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
- biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
- cardul de sanatate - activ
- in tariful pentru tratament sunt cuprinse doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare) si trei proceduri de tratament / zi / persoana

Accesul cu animale de companie: nu este permis.
Check-in / Check-out:
Ora de AZncepere a sejurului (check-in) : ora 18:00 AZn ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 14:00 AZn ziua plecrii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie