Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diana Resort


Descriere

Diana Resort este situat la 250 de metri de centrul statiunii Baile Herculane si la 2 minute de mers pe jos de raul Cerna.

Facilitati hotel: receptie non-stop, room service, restaurant, terasa, bar, piscina exterioara, programe cu animatori pentru copii, centru de tratament, centru Wellness & SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi, zona de relaxare, masaj), sali de conferinte, seif, fax/fotocopiator, organizare excursii, scaun pentru copii, jocuri si puzzle-uri, informatii turistice, curierat, camera de bagaje, servicii de calcatorie, spalatorie, WI-FI gratuit, parcare pazita gratuita.

Facilitati camere: TV LED, minibar, uscator de par, baie proprie cu dus/cada, telefon, Wi-Fi gratuit, balcon, mic dejun in camera, halat pentru SPA si papuci de interior contra cost.

Descriere camere:
TV LED, minibar, uscator de par, baie proprie cu dus/cada, telefon, Wi-Fi gratuit, balcon, mic dejun in camera, halat pentru SPA si papuci de interior contra cost.

Descriere facilitati:
receptie non-stop, room service, restaurant, terasa, bar, piscina exterioara, programe cu animatori pentru copii, centru de tratament, centru Wellness & SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi, zona de relaxare, masaj), sali de conferinte, seif, fax/fotocopiator, organizare excursii, scaun pentru copii, jocuri si puzzle-uri, informatii turistice, curierat, camera de bagaje, servicii de calcatorie, spalatorie, WI-FI gratuit, parcare pazita gratuita.

Locatie:
Diana Resort este situat la 250 de metri de centrul statiunii Baile Herculane si la 2 minute de mers pe jos de raul Cerna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.