Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domogled


Descriere

Hotelul este situat in
centrul statiunii Baile Herculane, in zona Parcului Vicol, pe Valea Cernei
Hotelul dispune de 276 locuri in 134 camere cu 2 locuri (camere cu balcon si balcon) si 4 apartamente, dispuse pe 7 etaje, 2 lifturi, restaurant, bar de zi cu terasa, sala de conferinta, baza de tratament, jacuzzi, sala fitness, sauna finlandeza, parcare cu plata.
Servicii fara plata acordate turistilor: acces la piscina interioara clientilor cazati; internet Wi-Fi gratuit
Servicii cu plata acordate turistilor: jacuzzi, sauna, scaun masaj, tenis de masa, biliard, inchirieri biciclete, parcare (privata)
Baza de tratament: se afla in incinta hotelului
Proceduri si tratamente: bai cu ape minerale termale sulfuroase si cu ape minerale termale clorurosodice atat in cazi, cat si in bazine, cu posibilitati de kinetoterapie; inhalatii cu aerosoli; inhalatii cu ape minerale; electro si hidroterapie; sali de gimnastica medicala, masaj medical; kinetoterapie.Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Indicatii terapeutice: afectiuni reumatismale degenerative / inflamatorii, afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni posttraumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni metabolice si de nutritie.
Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
- biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
- cardul de sanatate - activ

Accesul cu animale de companie: nu este permis.
Check-in / Check-out:
Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 14:00 in ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 in ziua plecrii.
Modul de servire a mesei: a la carte sau meniu prestabilit (meniu fix/ bufet suedez)
Toate camerele sunt dotate cu baie/dus, TV cablu, minibar, paturi twin/matrimoniale, internet wireless.

TAXA DE STATIUNE - 1% din prima noapte de cazare dar nu mai putin de 1 leu - se achita doar la receptie, in momentul cazarii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.