Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Imperial Hotel & Spa


Descriere

Hotelul este amplasat in centrul statiunii Baile Olanesti.

Facilitati hotel: 52 camere si 4 apartamente, restaurant, 12 centre de relaxare, wellness, terapie și fitness (piscina cu apa dulce, piscina cu apa sarata, piscina si loc de distractii acvatice pentru copii, sauna, jacuzzi, sala fitness), parcare, internet.

Facilitati camere: camere de nefumatori, seif, smart TV, telefon, sistem propriu de incalzire si aer conditionat, minibar, uscator par, halat, papuci de baie, cosmetice de baie. Apartamentele sunt situate la ultimul etaj si dispun de o terasa privata cu jacuzzi.

Descriere camere:
camere de nefumatori, seif, smart TV, telefon, sistem propriu de incalzire si aer conditionat, minibar, uscator par, halat, papuci de baie, cosmetice de baie. Apartamentele sunt situate la ultimul etaj si dispun de o terasa privata cu jacuzzi.

Descriere facilitati:
52 camere si 4 apartamente, restaurant, 12 centre de relaxare, wellness, terapie și fitness (piscina cu apa dulce, piscina cu apa sarata, piscina si loc de distractii acvatice pentru copii, sauna, jacuzzi, sala fitness), parcare, internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Air conditioning
Sauna
Massage
SPA
Restaurant
Jacuzzi
Bathroom
Cable/Satellite TV
Free parking
TV in room
Minibar
Hairdryer
Health treatments facilities
Indoor swimming pool
Children swimming pool
Private bathroom
Fitness centre
Free wireless internet
24-Hour Front Desk
Therapy and wellness center
Non-smoking hotel
Free wifi in public area

Locatie