Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul NH este localizat in centrul financiar al orasului Bucuresti, la cateva minute de Piata Unirii si de Casa Poporului. Toate cele 78 de camere confortabile sunt dotate cu aer conditionat, linie telefonica directa, minibar, safe, cablu tv, uscator de par. Hotelul NH Bucuresti combina turismul de agrement cu cel de business intr-un mod unic garantand un sejur de neuitat.

Hotelul NH este localizat in centrul financiar al orasului Bucuresti, la cateva minute de Piata Unirii si de Casa Poporului.

Facilitati Hotel
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 78 camere Duble (47 camere Twin si 31 camere matrimoniale), 3 Apartamente si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati.
De asemenea, sunt disponibile 2 sali de conferinta. Sala Timisoara masoara 27 mp, poate primi pana la 16 persoane si se poate amenaja in square, reception, classroom, theatre si U-shape. Echipamentele tehnice si accesoriile incluse pentru aceasta sala sunt: ecran, flipchart, hartie si pixuri, apa plata/minerala. Sala Constanta, situata la mezanin, masoara 21 mp, poate primi pana la 10 persoane si poate fi amenajata in square, reception si theatre. Echipamentele tehnice si accesoriile incluse pentru Sala Constanta sunt: ecran, flipchart, hartie si pixuri, apa plata/minerala.
Nu este permis accesul in incinta hotelului cu animale de companie.

Facilitati Camere
Hotelul dispune de internet in camere si in spatiile publice, permitandu-se astfel accesul gratuit pentru clienti. Sunt disponibile si camere pentru nefumatori. Toate camerele sunt dotate cu safe, aer conditionat, TV cablu.

Masa
Este disponibil un bufet pentru micul dejun, un lobby bar si un salon pentru evenimente speciale.
Micul dejun (12 EUR/ pers.) nu este inclus in tarifele de cazare.

Taxa de oras este 3% din tariful de cazare si nu este inclusa.

Alte informatii
- pe durata targurilor (BIFE: 05.09 - 09.09; TIB: 02.10 - 06.10; ITF: 18.10 - 21.10) tarifele de cazare se majoreaza cu 25%.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.