Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Floris a fost deschis in anul 2008 si este pozitionat la poalele Muntilor Ciucas si Zaganu, la 860 metri peste nivelul marii in Cheia.

Facilitati hotel: restaurant Ana cu terasa si lounge (cu o capacitate totala de 99 locuri), sala de conferinte (99 de locuri), sala Atelier cu 40 de locuri, salonul Party (99 de locuri), spatiu de joaca exterior pentru copii de pana la 7 ani, lounge lobby in cadrul receptiei, WiFi gratuit in spatiul public delimitat, parcare proprie mare gratuita.
Hotelul Floris dispune de o capacitate de cazare de 80 de unitati repartizate astfel: 25 camere duble standard, 8 camere duble superior si 2 apartamente.

Facilitati camere: televiziune prin cablu si minibar, baie proprie, terasa.

Servicii masa

Facilitati copii

Descriere camere:
televiziune prin cablu si minibar, baie proprie, terasa.

Descriere facilitati:
restaurant Ana cu terasa si lounge (cu o capacitate totala de 99 locuri), sala de conferinte (99 de locuri), sala Atelier cu 40 de locuri, salonul Party (99 de locuri), spatiu de joaca exterior pentru copii de pana la 7 ani, lounge lobby in cadrul receptiei, WiFi gratuit in spatiul public delimitat, parcare proprie mare gratuita.
Hotelul Floris dispune de o capacitate de cazare de 80 de unitati repartizate astfel: 25 camere duble standard, 8 camere duble superior si 2 apartamente.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Conference Room
Restaurant
Bathroom
Cable/Satellite TV
Free parking
TV in room
Free wireless internet
Children playground

Locatie