Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Nufarul este situata in localitatea Crisan, pe bratul Sulina, la 47 km de orasul Tulcea.

Informatii pensiune
Pensiunea ofera 6 camere fiecare camera cu baie proprie cu apa calda si rece curenta si 2 camere cu o baie comuna. Pensiunea dispune de living, sufragerie, telefon la receptie, frigider si terasa la Dunare. Pensiunea are in dotare salupa de 15 locuri cu un confort de 2 stele cu salon interior, punte promenada, bucatarie, grup sanitar. Cu aceasta nava de agrement se poate face si transferul pe apa Tulcea - Crisan si retur dar si excursiile pe canalele si lacurile Deltei.

Informatii camere
Pensiunea Nufarul are 2 corpuri de cazare: corpul A cu 5 camere cu pat twin si 1 camere cu pat matrimonial, fiecare camera cu televizor, incalzire centrala si baie proprie si corpul B cu 2 camere cu pat twin cu televizor si incalzire centrala si baie comuna.

Masa - Mic Dejun
Se sereste un meniu traditional, pe baza de carne de peste, porc, pui, vita, legume si fructe, o parte din ingrediente fiind obtinute din gospodaria proprie.

Alte activitati
Pensiunea ofera posiblitatea de a inchirieria salupa agrement, barci cu rame, barci tip lotca, ustensile de pescuit. Se pot organiza excursii in zona cu ghid insotitor specialist in ornitologie, pescuit si foto.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.