Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, la 50m de apa, acces direct cu automobilul.

Facilitati hotel: 34 locuri de cazare in 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale, 1 camera doubling (2 camere twin cu hol comun, cu bai separate), sala de agrement cu masa de biliard, tenis de masa si aparate fitness, sala de conferinta, spalatorie/calcatorie, restaurant cu bar si semineu, terasa cu vedere la Dunare, piscina exterioara pentru adulti si copii, gradina, teren de volei si loc de joaca pentru copii, sezlonguri, parcare pazita, leagan si foisor pe malul Dunarii, ambarcatiuni proprii, acces ambarcatiuni la ponton.

Facilitati camere: grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, AC, plase de tantari, minibar, TV, radio, telefon in camera, acces la internet, seif. 15 camere au miniterasa sau balcon.

Descriere camere:
grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, AC, plase de tantari, minibar, TV, radio, telefon in camera, acces la internet, seif. 15 camere au miniterasa sau balcon.

Descriere facilitati:
34 locuri de cazare in 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale, 1 camera doubling (2 camere twin cu hol comun, cu bai separate), sala de agrement cu masa de biliard, tenis de masa si aparate fitness, sala de conferinta, spalatorie/calcatorie, restaurant cu bar si semineu, terasa cu vedere la Dunare, piscina exterioara pentru adulti si copii, gradina, teren de volei si loc de joaca pentru copii, sezlonguri, parcare pazita, leagan si foisor pe malul Dunarii, ambarcatiuni proprii, acces ambarcatiuni la ponton.

Locatie:
pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, la 50m de apa, acces direct cu automobilul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.