Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cupidon


Descriere

HOTEL: la 350 m de mare si 100 m de Lacul Techirghiol. P + 3 nivele, 126 camere duble, centrala termica proprie, bar de zi cu terasa, parcare (contra cost), receptie moderna, internet wireless in camere, loc de joaca pentru copii. Nu se accepta animale de companie.
CAMERE: complet renovate ??n 2017, dispun de grup sanitar propriu cu dus, pardoseala din gresie, mobilier nou, t??mplarie PVC cu geam termopan si plasa contra insectelor. Tv-cablu, frigider si internet wireless incluse ??n tariful de cazare. Toate camerele dispun de aer conditionat si balcon cu mobilier de balcon si uscator de rufe.
COPII (in camera cu 2 adulti): 0-14 ani a gratuit la cazare, fara pat suplimentar; copil 14-18 ani achita 50% din tariful unui loc; peste 18 ani achita tariful integral.
MASA: bonuri valorice valabile la restaurantele aflate pe faleza si in apropierea hotelului.
Nota:
- MD 14 Ron/zi/pers
- DP 42 Ron/zi/pers
- PC 70 Ron/zi/pers
Alte informatii: receptie moderna cu terasa. Nu se accepta animale de companie. Regim single, 80% din tariful unei camere cu acordul beneficiarului. Oferta speciala pentru grupuri.
Tratament balnear: optional, diverse proceduri, la bazele din Eforie Nord. Se trateaza afectiunile reumatismale, post traumatice, ale sistemului nervos central, ginecologice, dermatologice, ale aparatului respirator.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.