Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El QuatrO Boutique


Descriere

Amplasare: in satul Voronet, la aproximativ 1.5 km distanta de Manastirea Voronet.

Facilitati pensiune: 8 camere duble, 2 apartamente si 1 camera pentru persoane cu dizabilitati, 3 etaje, incalzire centrala si AC, restaurant, terasa, sala de conferinte, teren de tenis, sala de fitness, jacuzzi, sauna, parcare supravegheata video, seif la receptie, TV lounge, inchiriere biciclete, inchiriere teren de sport si echipament (volei, fotbal badminton, masa ping-pong), jocuri indoor (sah, table, remi, carti de joc), camera de bagaje.

Facilitati camere: mobilier cu design individual, in diferite nuante, minibar, TV, Wi-Fi, baie cu cada, sistem de climatizare, balcon.

Descriere camere:
mobilier cu design individual, in diferite nuante, minibar, TV, Wi-Fi, baie cu cada, sistem de climatizare, balcon.

Descriere facilitati:
8 camere duble, 2 apartamente si 1 camera pentru persoane cu dizabilitati, 3 etaje, incalzire centrala si AC, restaurant, terasa, sala de conferinte, teren de tenis, sala de fitness, jacuzzi, sauna, parcare supravegheata video, seif la receptie, TV lounge, inchiriere biciclete, inchiriere teren de sport si echipament (volei, fotbal badminton, masa ping-pong), jocuri indoor (sah, table, remi, carti de joc), camera de bagaje.

Locatie:
in satul Voronet, la aproximativ 1.5 km distanta de Manastirea Voronet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Conference Room
Air conditioning
Sauna
Tennis Court
Restaurant
Jacuzzi
Cable/Satellite TV
Free parking
Terrace
TV in room
Minibar
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Fitness centre
Free wireless internet
Balcony
Heating
Airport transfer
Credit card accepted

Locatie