Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: pe o fasie de plaja ce separa Lacul Golovita de Marea Neagra.

Facilitati complex: camere duble twin sau matrimoniale, garsoniere si apartamente dispuse in casele pe insula sau vilele de pe plaja, casute pe plaja, restaurant, bar, terasa, piscina, masaj, sala de conferinte, teren de sport, transfer pe lac cu vaporul de la Jurilovca tur-retur, parcare gratuita la Jurilovca, agrement pe lac, ponton, plaja amenajata cu sezlonguri.

Facilitati camere: baie proprie, AC, TV, minifrigider. Unele camere de pe insula au terasa cu vedere la lac. Casutele de pe plaja au grup sanitar si dus la comun.

Descriere camere:
baie proprie, AC, TV, minifrigider. Unele camere de pe insula au terasa cu vedere la lac. Casutele de pe plaja au grup sanitar si dus la comun.

Descriere facilitati:
amere duble twin sau matrimoniale, garsoniere si apartamente dispuse in casele pe insula sau vilele de pe plaja, casute pe plaja, restaurant, bar, terasa, piscina, masaj, sala de conferinte, teren de sport, transfer pe lac cu vaporul de la Jurilovca tur-retur, parcare gratuita la Jurilovca, agrement pe lac, ponton, plaja amenajata cu sezlonguri.

Locatie:
pe o fasie de plaja ce separa Lacul Golovita de Marea Neagra.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Air conditioning
Bar
Massage
Restaurant
Cable/Satellite TV
Free parking
Terrace
TV in room
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Children playground
On the beach

Locatie