Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WHITE BEACH RESORT


Descriere



Localizare:

Este situat pe plaja cu nisip, la 7 km de Hurghada Marina si la 4 Km de Aeroportul International Hurghada.

White Beach Resort este un resort modern, construit pe 20 de acri de plaje fabuloase cu nisip. Inconjurat de liniște și cu vedere la peisajul natural exotic, turistii se pot bucura de o vacanta adevarata.

Facilitati hotel:

Hotelul  detine recepție 24h, lobby, centru pentru schimb valutar, cabinet medical, magazine, 4 restaurante, baruri, 2 piscine pentru adulți, piscine pentru copii cu tobogane, loc de joacă pentru copii si mini-club, Wi-Fi gratuit in zonele publice, sală fitness, cameră bagaje, servicii curățătorie/spălătorie, seif, centru Wellness, jacuzzi, sauna, baie turceasca, aerobic, volei pe plaja, teren de fortab, darts, baschet, snorkeling, scufundări, programe de divertisment, discoteca, parcare, plaja proprie cu nisip.

Facilitati camere:

Hotel White Beach Resort Hurghada a fost deschis în anul 1991, ultima renovare a avut loc in 2016.
Hotelul este alcatuit dintr-o cladire principala cu 2 etaje si un complex de bungalow-uri cu un etaj. În total sunt 195 camere elegante si moderne, dotate cu baie cu dus, uscator pentru par si produse de toaleta, mini-bar, aer conditionat individual, Tv/satelit, telefon, balcon/terasa.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.