Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL ALMA este situat in partea sudica a statiunii Mamaia, intr-una din cele mai animate si importante zone ale statiunii, zona Piatetei Perla, care ofera largi oportunitati de agrement si nu numai precum sector largit de plaja, telegondola, aqua park, spatii comerciale si de divertisment, restaurante si cafenele. Hotelul este pozitionat la 350 de metri de plaja, in apropiere de Aqua Magic Mamaia si Pavilionul Expozitional Constanta.
Hotel Alma este un hotel micut, cochet si nu in ultimul rand, intim, facandu-va sa va simtiti ca acasa inca din primele momente.
Receptia este deschisa nonstop. Personalul poate oferi sfaturi cu privire la cele mai importante obiective turistice ale orasului. Oaspetii care doresc sa stea departe de aglomeratia din nordul statiunii se pot relaxa in imediata apropiere a hotelului, in Satul de Vacanta. .
Servicii masa
MASA: in restaurant propriu, mic dejun in regim bufet suedez.
Dotari camere
Toate cele 24 de camere sunt dotate cu birou si TV cu ecran plat. Unitatile includ aer conditionat si internet gratuit, iar unele unitati sunt dotate cu balcon. De asemenea, camerele au baie privata, cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 6.99 ani au gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar;
- 7 - 11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, dar achita micul dejun integral (40 lei/ zi);
- peste 12 ani achita 160 lei/ zi, contravaloarea patului suplimentar si a micului dejun.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.