Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riviera Residence


Descriere

Riviera Residence este situat in statiunea Mamaia ultracentral pe plaja, in zona hotelului Rex si la o distanta de 500 metri de zona Cazino Mamaia.

Facilitati hotel: 520 locuri cazare(167 camere duble standard cu vedere laterala la mare, 56 camere duble VIP cu vedere frontala la mare si dotari superioare, 14 camere Studio VIP, 2 apartamente situate la etajul 14 al hotelului cu vedere frontala la mare si 3 camere tip Family Suite), 1 terasa, aer conditionat, incalzire centrala, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), lift, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori.

Facilitati camere: pat matrimonial, aer conditionat, baie proprie, TV, Wi-Fi, bucatarie (frigider, plita electrica, cuptor incorporat gaz, cuptor cu microunde, prajitor de paine, filtru de cafea), balcon/terasa, uscator de par, articole toaleta,minibar, birou, ferestre panoramice izolate fonic(din podea pana in tavan), baie cu cabina de dus de tip walk-in, telefon, serviciu de curatenie, sistem alarma anti-incendiu, acces pe baza de cartela.

Descriere camere:
pat matrimonial, aer conditionat, baie proprie, TV, Wi-Fi, bucatarie (frigider, plita electrica, cuptor incorporat gaz, cuptor cu microunde, prajitor de paine, filtru de cafea), balcon/terasa, uscator de par, articole toaleta,minibar, birou, ferestre panoramice izolate fonic(din podea pana in tavan), baie cu cabina de dus de tip walk-in, telefon, serviciu de curatenie, sistem alarma anti-incendiu, acces pe baza de cartela.

Descriere facilitati:
520 locuri cazare(167 camere duble standard cu vedere laterala la mare, 56 camere duble VIP cu vedere frontala la mare si dotari superioare, 14 camere Studio VIP, 2 apartamente situate la etajul 14 al hotelului cu vedere frontala la mare si 3 camere tip Family Suite), 1 terasa, aer conditionat, incalzire centrala, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), lift, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori.

Locatie:
Riviera Residence este situat in statiunea Mamaia ultracentral pe plaja, in zona hotelului Rex si la o distanta de 500 metri de zona Cazino Mamaia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.