Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: situat pe faleza Marii Negre, la 20m de plaja, 50m de centrul orasului si 100m de Sanatoriul Balnear Mangalia.

Facilitati hotel: dispune de 54 de camere (28 camere cu vedere la oras, 22 camere cu vedere la mare, 4 apartamente), Wi-Fi in tot hotelul, sauna, sala fitness, parcare proprie supravegheata video, seif la receptie, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere: mobilier modern, acces in camera cu cartela magnetica, sistem de climatizare reglabil individual, minibar, telefon, TV, televiziune prin cablu, Wi-Fi gratuit, grup sanitar propriu cu instalatii si finisaje moderne. Apartamentele dispun de dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si bucatarie utilata (cu vedere la mare).

Descriere camere:
mobilier modern, acces in camera cu cartela magnetica, sistem de climatizare reglabil individual, minibar, telefon, TV, televiziune prin cablu, Wi-Fi gratuit, grup sanitar propriu cu instalatii si finisaje moderne. Apartamentele dispun de dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si bucatarie utilata (cu vedere la mare).

Descriere facilitati:
54 de camere (28 camere cu vedere la oras, 22 camere cu vedere la mare, 4 apartamente), Wi-Fi in tot hotelul, sauna, sala fitness, parcare proprie supravegheata video, seif la receptie, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii.

Locatie:
situat pe faleza Marii Negre, la 20m de plaja, 50m de centrul orasului si 100m de Sanatoriul Balnear Mangalia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.