Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Caraiman


Descriere

Noul resort GRAND HOTEL CARAIMAN 4*+, situat la km 0 al statiunii Neptun, intra din nou in circuitul pietei de turism din Romania.
Hotelul este un concept potrivit atat pentru cupluri ce doresc o atmosfera romantica, pentru familiile cu copii de toate varstele sau pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie. Imbinam luxul cu rafinamentul, gastronomia cu romantismul, muzica cu relaxarea, la malul Marii Negre.


Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.


Dotari si servicii
La Grand Hotel Caraiman, va invitam sa aveti parte de experiente culinare deosebite, desavarsite de un decor creat sa va aduca in lumea GRAND, unica si exceptionala. Cu ingrediente dintre cele mai pline de savoare, meniul nostru include preparate alese menite sa aduca un plus de savoare.
Restaurantul principal Grand Caraiman, deserveste servirea meselor incluse in pachetele turistice, micul dejun si pranzul, tip bufet.
Restaurant a la carte Carpe Diem, stil modern, terasa ampla, pozitionat chiar la baza piscinei. Bucatarii va incanta serile cu preparate de exceptie din gastronomia internationala, acompaniate de selectii de vinuri si muzica si live cooking shows.
Athena Greek Taverna by GHC, simte aerul cald si primitor al Greciei! Traieste o experienta autentica greceasca si alege din delicatesele noastre.
Lobby bar si Pool Bar, bucura-ti simturile si relaxeaza-te alaturi de coktailuri pline de aroma si culoare!
SALI DE CONFERINTA
Resortul nostru detine spatii exclusiviste cu design ultramodern, ce poat gazdui pana la 90 de participanti, pentru evenimente private sau corporate (conferinte, sedinte, team-building-uri, simpozioane si dineuri).
LOC DE JOACA PENTRU COPII
Tobogane gonflabile, animatori care sa-i tina ocupati pe cei mici, un spatiu de joaca pe categorii de varsta si o zona de face-painting.

MASA: restaurant propriu.
Restaurant Grand Caraiman
Mic dejun bufet suedez
Pranz bufet suedez
Restaurant Carpe Diem - regim a la carte

Dotari camere
CAMERE SI APARTAMENTE
Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaza pe elementele clasice.
Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost elegant decorate cu mobilier personalizat, texturi unice in culori alb pastel si marine.
Apartamente King cu terase generoase, toate fiind pozitionate cu vedere la piscina. Culorile calde sustin zona de relaxare si lux personal.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.