Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Helios

Descriere

Hotelul Helios este situat in centrul statiunii Ocna Sibiului.

Amplasare: situat la intrarea in statiunea Ocna Sibiului, complexul beneficiaza de un cadru natural oferit de proximitatea unui parc de foioase.

Facilitati complex hotelier:
HOTEL HELIOS**** 39 camere duble, 8 camere matrimoniale, 3 apartamente standard si 2 apartamente executive.

HOTEL SALINAS*** 19 camere duble, 2 camere single si 2 apartamente.

Baza de agrement ofera un cadru perfect pentru destindere si relaxare: sala de fitness, tenis de masa si de camp, piscine cu apa dulce si sarata, masaj, sauna, baie turceasca, jacuzzi, biliard si un bar cu ring de dans si terasa. baza de tratament, centru de conferinta.

Recomandari: afectiuni reumatismale. Noua baza de tratament face posibila aplicarea, cu rezultate excelente, a procedurilor de: hidroterapie, mecanoterapie, pneumoterapie, electroterapie, balneoterapie, kinetoterapie, termoterapie.

Facilitati camere: camerele sunt fara balcon, dotate cu grup sanitar propriu, TV cablu, telefon, acces in camere pe baza de card magnetic.
Serviciile de masa : In restaurantul Complexului balnear Ocna Sibiului.

Facilitati copii: Copii intre 0-7 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, copii intre 7 – 16 ani platesc 50% din tariful locului in camera dubla, cu mentiunea ca sunt cazati in camera parintilor.

Valoare servicii:
- masa: pensiune completa in valoare de 80 lei / zi / persoana;
- tratament balnear 3 proceduri/zi in valoare de 40 lei zi/pers, in perioada 01.03-30.04 si 50 lei.pers./zi in perioada 01.05-31.08.2013;
- tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Conference Room
Sauna
Restaurant
Jacuzzi
Bathroom
Terrace
TV in room
Minibar
Hairdryer
Indoor swimming pool
Fitness centre
Reception desk
Elevator
Garden
Children playground