Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palace Resort&Spa

Descriere

Amplasare
Hotelul este situat la 4 km de centrul Sibiului, peisajul este intregit de prezenta stejarilor seculari ai Padurii Dumbrava. Facilitati hotel
Hotelul dispune de 25 apartamente si 2 suite, piscina, parc, terasa, loc de joaca pentru copii si 3 restaurante specific, precum si o spatioasa sala de conferinte. Facilitati camere
Fiecare camera, elegant mobilata si dotata cu living si dormitor separat, satisface exigentele maximului confort, amenajarea camerelor dovedind un gust desavarsit si o deosebita atentie pentru detaliile ce asigura confortul, incluzand pay-TV, acces internet si aer conditionat.
Serviciul nostru de Room Service este in permanenta la dispozitia clientilor. Alte servicii
Hotelul dispune de 3 restaurante, fiecare cu un specific aparte: Restaurantul Madrigal, cu bucatarie internationala (120 locuri), restaurantul Versailles cu specific frantuzesc (150 locuri) si restaurantul Royal Ballroom, cu o capacitate de 400 locuri. Mancarurile sunt preparate de adevarati maestri ai artei culinare, specializati in Germania, ce ofera clientului preparatele bucatariei traditionale sau ale acelora ce si-au castigat un renume in lume: cea franceza, cea chinezeasca, italiana... Preparate din carne, peste, vanat, vinuri si bauturi selecte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.