Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Teleferic Grand


Descriere

Hotelul este situat situat in statiunea Poiana Brasov, la doar 50 de metri de teleschi, in partea de jos a partiei de schi Subteleferic.

Facilitati hotel:127 de camere si apartamente premium, 2 restaurante, cafe bar, Spa bar, Ski bar, club de noapte, casa de evenimente private sau petrecri rustice, 4 sali de conferinte, sala de evenimente personale, centru Spa, piscina interioara, jacuzzi exterior incalzit, masaj, sala de fitness, sauna uscata, sauna umeda, sauna infrarosu, sala de relaxare, salon de infrumusetare, loc de joaca exterior pentru copii, sala jocuri interioara, Clubul copiilor, Wi-Fi, inchiriere echipament sportiv, magazin de suveniruri, tranferuri, telefon de trezire , spalatorie, camera de bagaje , business corner, parcare , room service, fier de calcat , patut copii, Meniu de mancare special pentru copii, Scoala schi & snowboard.

Facilitati camere: AC, TV, minibar, seif, baie cu cada sau dus, Wi-Fi, uscator de par, acces persoane cu dizabilitati, halate de baie si papuci, balcon (la majoritatea camerelor), cantar electronic, kettle cafea si ceai, minibar, incalzire in pardoseala in bai.

Hotelul este situat situat in statiunea Poiana Brasov, la doar 50 de metri de teleschi, in partea de jos a partiei de schi Subteleferic.

Facilitati hotel: 127 de camere si apartamente premium, 2 restaurante, cafe bar, Spa bar, Ski bar, club de noapte, casa de evenimente private sau petrecri rustice, 4 sali de conferinte, sala de evenimente personale, centru Spa, piscina interioara, jacuzzi exterior incalzit, masaj, sala de fitness, sauna uscata, sauna umeda, sauna infrarosu, sala de relaxare, salon de infrumusetare, loc de joaca exterior pentru copii, sala jocuri interioara, Clubul copiilor, Wi-Fi, inchiriere echipament sportiv, magazin de suveniruri, tranferuri, telefon de trezire , spalatorie, camera de bagaje , business corner, parcare , room service, fier de calcat , patut copii, meniu de mancare special pentru copii, scoala schi & snowboard.

Facilitati camere: AC, TV, minibar, seif, baie cu cada sau dus, Wi-Fi, uscator de par, acces persoane cu dizabilitati, halate de baie si papuci, balcon (la majoritatea camerelor), cantar electronic, incalzire in pardoseala in bai, control individual al temperaturii.

Descriere camere:
AC, TV, minibar, seif, baie cu cada sau dus, Wi-Fi, uscator de par, acces persoane cu dizabilitati, halate de baie si papuci, balcon (la majoritatea camerelor), cantar electronic, kettle cafea si ceai, minibar, incalzire in pardoseala in bai.

Descriere facilitati:
127 de camere si apartamente premium, 2 restaurante, cafe bar, Spa bar, Ski bar, club de noapte, casa de evenimente private sau petrecri rustice, 4 sali de conferinte, sala de evenimente personale, centru spa, piscina interioara, jacuzzi exterior incalzit, masaj, sala de fitness, sauna uscata, sauna umeda, sauna infrarosu, sala de relaxare, salon de infrumusetare, loc de joaca exterior pentru copii, sala jocuri interioara, Clubul copiilor, Wi-Fi, inchiriere echipament sportiv, magazin de suveniruri, tranferuri, telefon de trezire , spalatorie, camera de bagaje , business corner, parcare , room service, fier de calcat , patut copii, Meniu de mancare special pentru copii, Scoala schi & snowboard.

Locatie:
Hotelul este situat situat in statiunea Poiana Brasov, la doar 50 de metri de teleschi, in partea de jos a partiei de schi Subteleferic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.