Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in statiunea Praid la 15 minute de mers pe jos de Salina Paid.
Hotelul pune la dispozitie 31 camere si apartamente, un restaurant cu o terasa spatioasa, parcare proprie, zona de plaja si piscina exterioara (disponibile in sezonul cald), loc de joaca exterior pt. copii, centru SPA (bazine incalzite - de relaxare cu apa sarata si piscina cu apa dulce, bazin pentru copii, jacuzzi, sauna uscata, hammam - baie turceasca cu aburi), cabinet de masaj si sala de conferinte sau evenimente.
Servicii contra cost:
- halat/ prosop/ papuci de baie pt. SPA (turistii isi asigura aceste articole fie pe cont propriu, fie se inchiriaza/ achizitioneaza de la receptie contra-cost)
- servicii de masaj (contra-cost, cu programare functie de disponibilitatea maseurului) - se achita la receptie
Restaurant propriu
Mic dejun - bufet suedez 08.00 - 10.00
Pranz/Cina - sub forma de card valoric, comanda'a la carte', la alegere din lista de meniu
Toate tipurile de camere sunt echipate cu baie proprie (cabina - dus), cablu TV-LED, acces WiFi, mini-frigider, telefon, uscator de par, incalzire/ climatizare (aer conditionat), balcon (80% din camere), apartamentele dispun de salon/ living cu canapea extensibila si dormitor matrimonial (cu posibilitate de pat suplimentar).
Ziua hoteliera: incepe de la ora 16:00 P.M. si se incheie cel tarziu la ora 11:00 A.M

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie