Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capsis Hotel (Salonic)


Descriere

Localizare:
Hotelul Capsis este renovat recent si este situat in centrul orasului Salonic, la 900 de metri de piata centrala a orasului. Acesta ofera camere cu Wi-Fi gratuit si acces gratuit la facilitatile de fitness si la salile de conferinte.
Litoralul orasului, cu restaurantele si cafenelele sale, se afla la cativa pasi de Hotelul Capsis. Centrul International de Expozitii este situat la 10 minute de mers cu masina, iar aeroportul se afla la 25 de minute de mers cu masina. Acest hotel certificat ecologic a fost conceput cu grija, pentru a permite accesul si deplasarea persoanelor cu nevoi speciale.

Facilitati camere:
Hotelul Capsis Thessaloniki ofera o varietate de camere, toate cu minibar si baie privata cu uscator de par. Este disponibil room service nonstop.

Facilitati hotel:
Hotelul Capsis Thessaloniki are sali de conferinte bine utilate, cu acces gratuit la internet. La un cost suplimentar este disponibila o parcare subterana supravegheata.
Oaspetii pot savura bauturi in barul All Day Bar, situat in cladirea principala, precum si la barul de langa piscina, aflat in gradina de pe acoperis. De asemenea, proprietatea serveste in fiecare zi un mic dejun grecesc cu produse locale si un mic dejun american tip bufet.

http://www.capsishotels.gr/thessaloniki

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.