Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Cartianu


Descriere

Amplasata intr-un Rai de verdeata si culoare, Piscina Casa Cartianu reprezinta acea oaza de relaxare ideala in vremurile-n care arsita-si face de cap pe meleagurile noastre Si cand ne gandim cat de frumos s-ar armoniza racoarea unui scaldat cu bronzul unic de zona deluroasa-muntoasa, ne dam seama ca Pensiunea Casa Cartianu nu atrage doar prin conditiile ireprosabile de cazare, ci si prin posibilitatile variate de petrecere a timpului liber. Si daca va gandeati ca iarna cand albul isi cerne povestea pe-aceste meleaguri gorjene nu aveti ce sa faceti va spunem sa stati linistiti putand sa va relaxati la centrul nostru SPA si sa redescoperiti copilul din voi, mergand la sanius pe partia special amenajata, la margine padurii, in spatele pensiunii Casa Cartianu.
Cu doua cladiri independente clasificate la 4 margarete respectiv 3 margarete (pensiunea este construita cu finantare prin PNDR masura 6.4 si masura 313), Pensiunea Casa Cartianu vine in intampinarea turistilor cu o capacitate de pana la 32 locuri in 6 camere duble si 2 suite clasificate la 4 margarete respectiv 30 locuri, in 5 camere duble 3 camere twin si 3 suite clasificate la 3 margarete. Mobilierul de lemn masiv si intreaga amenajare a camerelor pastreaza acel aer boieresc tipic culelor gorjene. Luminozitatea, culoarea, modernul impletit cu traditionalul sunt doar cateva dintre atributele care ofera turistului, confortul dorit asigurand plusul de relaxare si liniste intr-o zona in care natura, istoria si cultura s-au prins in hora. Fiecare camera dispune de grup sanitar cu apa calda si caldura in permanenta, TV LED cu cablu si Internet Wireless. Iesind pe balconul camerei turistul poate asculta fosnetul padurii armonizat de triluri care se nasc printre ramuri. Contrastand cu nuanta padurii si parca intr-un asorteu ideal cu cerul, zarim piscina Pensiunii Casa Cartianu si parca deja ne dorim ca vara sa ne gaseasca aici, in Gorjul mult iubit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.