Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Casa Cartianu este localizata in centrul judetului Gorj (la doar 5 km de Targu Jiu) si ofera un acces facil catre toate obiectivele turistice din judetul Gorj.

Facilitati hotel: 32 locuri in 6 camere duble si 2 suite clasificate la 4 margarete respectiv 30 locuri, in 5 camere duble 3 camere twin si 3 suite clasificate la 3 margarete, spa, piscina, Loc de joaca pentru copii, mese de Ping-Pong, inchirieri biciclete, balansoare, consultanta(harti turistice spre frumusetile naturale si culturale ale Gorjului).

Facilitati camera: grup sanitar cu apa calda si caldura in permanenta, TV LED cu cablu, Internet Wireless, balcon

Descriere camere:
grup sanitar cu apa calda si caldura in permanenta, TV LED cu cablu, Internet Wireless, balcon

Descriere facilitati:
32 locuri in 6 camere duble si 2 suite clasificate la 4 margarete respectiv 30 locuri, in 5 camere duble 3 camere twin si 3 suite clasificate la 3 margarete, spa, piscina, Loc de joaca pentru copii, mese de Ping-Pong, inchirieri biciclete, balansoare, consultanta(harti turistice spre frumusetile naturale si culturale ale Gorjului).

Locatie:
Pensiunea Casa Cartianu este localizata in centrul judetului Gorj (la doar 5 km de Targu Jiu) si ofera un acces facil catre toate obiectivele turistice din judetul Gorj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Conference Room
Air conditioning
Table Tennis
Sauna
Spa
Free parking
Outdoor swimming pool
Free wireless internet
Garden
Smoking area
Housekeeping
Heating
Children playground
Free wifi in public area
Kids playground
Tour

Locatie