Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiune Elisabetin

Descriere

Pensiunea Elisabetin este situata in aceasta zona, destul de aproape de: Centrul Roman de Afaceri Timisoara

Numele pensiunii este inspirat dupa vechea denumire a cartierului din Timisoara unde isi are locatia. Acesta a luat fiinta in 1716 si se numea Maierele Vechi , urmand ca in mai 1896 sa-si schimbe numele in Cartierul Elisabetin, in cinstea Imparatesei Elisabeta (Sissi), sotia Imparatului Frantz Iosef I. In perioada interbelica se schimba denumirea in Principesa Elisabeta , dar in mintea oamenilor a ramas ca Elisabetin. In prezent este cunoscut ca zona Negoiu - Stadion fiind un cartier rezidential, aici vom gasi si cele mai importante institutii de invatamant superior din Timisoara: Universitatea de Vest, Biblioteca Universitara si Institutul Politehnic. Pensiunea noastra este situata in aceasta zona, destul de aproape de: Centrul Roman de Afaceri Timisoara, Hotel BOAVISTA, Sala de Sport OLIMPIA, Complexul Studentesc, stadionul Dan Paltinisan, Baza Sportiva a Universitatii Politehnice Timisoara cu bazin de inot, cladirea - monument `Abatorul`, care in curand se va transforma intr-un al doilea Mall in Timisoara.

Facilitati Pensiune
Frigider, televizor, internet cablu/wireless in fiecare camera; Mic dejun inclus in pretul camerei; Comenzi in camera pentru persoanele care doresc meniuri de la localuri apropiate; Rezervari bilete de avion, CFR, teatru sau opera la cerere; Comanda servicii TAXI; Parcare privata.

Facilitati Camere
- 3 single cu pat matrimonial - 6 double - 1 apartament ( dormitor cu pat matrimonial, living tip birou) Unele camere au baie cu cada de dus si altele sunt dotate cu cada. Totul este amenajat cu bun gust si stil, oferind un confort sporit si conditii ideale. Designul modern, pe culori diferite, personalizeaza fiecare camera si creeaza un ambient relaxant.

Masa - Mic Dejun

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.