Amplasare: in satul Ionaseni, din judetul Botosani
In liniste, aer curat si diversitate a peisajului, va asteapta un incantator domeniu cu aer boieresc. Savurand traiul natural, dar indestulat, puteti, de asemenea, descoperi cunoscuta bogatie naturala si culturala a imprejurimilor.
Spatiul larg de pajiste, padurea din apropiere si ferma in sine ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului. Puteti practica diverse sporturi in aer liber, pentru care aveti la dispozitie toate cele necesare: tir cu arcul, tenis de masa, trasee cu bicicleta, badminton, fotbal.
Padurea si lacul de acumulare Rogojesti pot fi locuri ideale de vanatoare si pescuit pentru cei pasionati.
Desigur, la ferma `Cai de vis` ar trebui sa faceti echitatie. Daca sunteti incepatori puteti ramane in manej impreuna cu unul din instructorii nostri, iar pentru cei mai experimentati, puteti porni pe unul din traseele ecvestre amenajate in apropiere
Incadrata de padure, privind spre larga lunca a Siretului, pensiunea este conceptul unui binecunoscut arhitect sucevean, Ady Mocanu. Lemnul, piatra si fierul se imbina pentru a sugera modele vegetale ce transforma constructia intr-o ultima cadenta a codrului.
Aerul de conac boieresc, motivele traditionale, simbolurile scaldate toate cu generozitate in lumina, ascund discret si tot confortul modern de care aveti nevoie. Salonul cu semineu si mobila clasica, baia cu jacuzzi, bucataria complet utilata, cele doua terase sunt la dispozitia dumneavoastra ca oaspeti in una din camerele de la etaj.
Camerele, ce pot gazdui pana la 12 persoane, sunt individualizate cu mobila pictata din lemn antichizat. Puteti alege vederea spre padure sau spre lac, in Primavara, Vara, Toamna, Iarna sau Solstitiu. Cele 5 camere au acces la doua toalete moderne.
De asemenea, restaurantul va ofera meniuri traditionale cu produse naturale din ferma proprie (lactate de capra si vaca, oua, carne de capra) gatite de bucatar cu pregatire si experienta. Va putem propune ied la ceaun, pastrama de capra la cuptor, bureti cu smantana, sarmale infundate, urs ciobanesc din branza de capra, invartita cu branza, turte pe plita, cozonac de casa si multe altele, stropite cu licori deosebite, naturale si ele, bineinteles.
BONUS: O sedinta de calarie/ persoana