Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Dorna este situat aporpae de centrul statiunii Vatra Dornei, judetul Suceava.

Facilitati Hotel
Locatia ofera 40 spatii de cazare camere tip Standard sau Deluxe, apartamente Deluxe si Suite Superior.
Hotelul dispune de restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, sala de conferinte cu 40 de locuri si sala coffee break amenajate cu mobilier modern si aparatura de performanta.
Centrul Spa al Hotelului cuprinde: piscina, sauna uscata si umeda, jacuzzi, sala de fitness, solar, masaj realizat de profesionisti: medicina de recuperare, stimulare, slabire, relaxare.
Restaurantul cu capacitate de 120 locuri va invita sa serviti bunatatile casei.
Orasul Vatra Dornei si imprejurimile sale ofera posibilitatea practicarii sporturilor extreme: river-rafting, escalada pe ghata, parapanta, inchirieri ATV, mountain-bike, paintball, plimbari cu telescaunul.

Facilitati Camere
Camerele la standardul de 3 stele, sunt dotate cu pat matrimonial, televizor cu TV cablu, internet gratuit, telefon cu deviatie internationala, seif si minibar.
Camerele la standardul de 4 stele, sunt dotate cu pat matrimonial, televizor cu TV cablu, internet gratuit, telefon cu deviatie internationala, seif si minibar.
Apartamentele cu living si un dormitor, sunt dotate la standardul de patru stele cu pat matrimonial, canapea extensibila, televizor cu TV cablu, internet gratuit, telefon cu deviatie internationala, seif si minibar.
Suitele cu un living comun si doua dormitoare, sunt dotate la standardul de patru stele cu paturi matrimoniale, canapele extensibile, televizor cu TV cablu, internet gratuit, telefon cu deviatie internationala, seif si minibar.

Masa
Meniurile apartin bucatriei nationale si internationale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.