Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KARAASLAN INN HOTEL

de la
1082  1018 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul se află în inima orașului Kusadası, oferind o prveliste incantatoare spre Marea Egee. Situat in apropierea magazinelor, restaurantelor și barurilor din zona centrala este recomandat celor care doresc sa se bucure de o vacanta activa si in acelasi timp relaxanta.

Descriere

Hotelul se află în inima orașului Kusadası, oferind o prveliste incantatoare spre Marea Egee. Situat in apropierea magazinelor, restaurantelor și barurilor din zona centrala este recomandat celor care doresc sa se bucure de o vacanta activa si in acelasi timp relaxanta.

Localizare

Hotelul beneficiaza de o locatie ideala, la numai 20 m de plaja, in apropierea Portului de Iahturi si de zona comerciala a statiunii. Aeroportul din Izmir se afla la 67 de km.

Website

http://www.karaaslanhotels.com/

Facilitati hotel

Va stau la dispozitie o piscina exterioara cu terasa, bar, snack bar, umbrele si sezlonguri, restaurant pentru servirea micului dejun, restaurant si terasa la ultimul etaj al hotelului, unde va puteti delecta cu aromele gastronomiei locale, dar si cu o incredibila priveliste panoramica, cafenea, lobby bar, baie turceasca, sauna, masaj, coafor (cu plata), salon TV, WIFI gratuit.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu linie telefonica directa, uscator de par, baie cu dus, sistem electronic de inchidere, mini bar, balcon, TV satelit, aer conditionat individual. Majoritatea camerelor au vedere spre mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.