Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DAWAR EL OMDA EL GOUNA


Descriere

Descriere hotel: acest hotel de oras de 4*, destinat exclusiv pentru adulti, este localizat in laguna El Gouna la aproximativ 22km de aeroportul international din Hurghada

Descriere hotel: hotelul dispune de 2 restaurante si 2 cafenele, de un club house (pool br si restaurant cu muzica live si diferite evenimente) de o 1 piscina si o plaja privata; centu fitness (sala de gimnastica, sauna, tratamente beauty, masaj de revigorare) la cativa pasi de hotel.

Facilitati camera: in total sunt 66 de camere de diferite tipui precum: camere standard (cu paturi twn sau matrimonial), camere cu vedere la laguna, junior suite (cu 2 paturi si o canapea extensibila), honeymoon suite (1 pat king) toate cu vedere la piscina/ laguna sau gradina. Toate camerele au aer conditionat, internet, cabina de dus, telefon, uscator de par, amsina de facut cafea sau cei, seif, minibar (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.