Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELYSEES DREAM BEACH HOTEL

de la
738  438 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Elysees Dream Beach Hotel este localizat in Hurghada, la o distanta de 5 km fata de aeroport, la 2 km de centrul statiunii si la 1 km de promenada. Acest hotel ofera șansa de a petrece vacanța la un preț în afara concurenței.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie 24h, lobby, camera de bagaje, centru de schimb valutar, birou de turism, lift, restaurant principal, restaurant a la carte, cafenea, 3 baruri, 2 piscine in aer liber, o piscina pentru copii, program de animatie, tenis de masa, volei pe plaja, sporturi nautice, magazin de suveniruri, sauna, jacuzzi, sala de fitness, masaj, sala de conferinte, servicii de transfer, inchirieri auto, plaja privata cu umbrele si sezlonguri.

Facilitati camere:

Camerele hotelului, standard si deluxe, sunt confortabile si spatioase si dispun de aer conditionat, TV LCD satelit, mini-bar, seif, baie cu articole cosmetice, uscator pentru par, telefon, balcon(nu in toate camerele).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.