Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUAPARK

de la
1051  525 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotel situat pe coasta Mării Rosii, la 3 km față de centrul statiunii si la 10 km de aeroport. Inconjurat de mare cu bariera de corali, Hotel Sunny Days pune la dispozitie conditii de cazare foarte bune si multiple facilitati pentru copii si adulti.

Facilitati hotel:

Hotel modern, amplasat langa mare, ofera receptie 24h, zona de lobby, bar, restaurant principal, 2 restaurante a la carte, centru de fitness, spa și centru de wellness, centru de schimb valutare, acces imediat la plaja, 2 piscine, terasa gradina, sala fitness, centru Spa, Aqua Park( in afara locatiei), club de noapte, tenis de masa, teren de joaca pentru copii, baby-sitting/servicii pentru copii, Wi-fi (zone publice), facilităti de sporturi nautice, show-program, muzica live. Hotelul ofera plaja proprie cu nisip si pietris- recif de corali. Se recomanda incaltaminte speciala. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Facilitati camere:

Toate camerele pun la dispozitia clientilor aer conditionat, TV satelit, telefon, mini-bar, seif, uscator de par, articole de toaletă, balcon sau terasa (nu la fiecare camera), internet(contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.